Камелия гостува в Шоуто на Николаос Цитиридис, където сподели за трудния

...
Камелия гостува в Шоуто на Николаос Цитиридис, където сподели за трудния
Коментари Харесай

Камелия: 15 години се борих да имам бебе, преживях много, но не се отказах ВИДЕО

Камелия гостува в " Шоуто на Николаос Цитиридис ", където показа за сложния път към родителството.

„ Човек, когато желае, не се отхвърля от фантазиите си. Това беше една моя доста огромна персонална борба – да стана майка, в продължение на 15 години. Мога умерено да кажа, че съм претърпяла всичко. Опитах всичко. Имаше моменти, в които страдах – физически и душевен. Беше обвързвано с доста загуби, доста очаквания и доста болежка. Изпитах наслади за малко, както и много разочарования. Изпитах и това да се намразя, да изпитвам завист. Изпитах цялата палитра от страсти и усеща, които човек е кадърен да изпита. Но не се отхвърлих “ – призна 52-годишната певица.

Тя добави, че в България над 150 000 двойки имат компликации да станат родители.

„ Понякога дамата има друго заболяване, поради което е махнат детеродният орган. Тя има генетичен материал, само че не може да стане майка. В прилежащите страни са решени тези проблеми, а тук не. Хората се отхвърлят, пропиват се, от време на време протягат ръка си на живота си, тъй като са обезверени, че не могат да станат родители. Трябва да се одобряват нужните закони. Хубаво е да имаме повече българчета “ – прикани Камелия.

Засега тя не мисли за ясла и детска градина, тъй като със брачна половинка й Цветин се радват на огромната помощ от двете баби.

В шоуто Камелия направи телевизионна премиера на песента „ Няма обич – няма проблеми “.

Припомняме, че Камелия заяви за появяването на бебето Баян навръх Великден.

„ Честит Великден! За нашето семейство е НАЙ-ВЕЛИКИЯТ. Имаме си БЕБЕ. Благодаря на всеки, оказал помощ за раждането ти, благо наше ВСИЧКО… “ – написа тогава певицата.

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР